Login

ARIS kartica

ARIS kartica omoguća vam da se služite našim uslugama bilo gdje unutar ARIS-ove mreže benzinskih stanica. Naše benzinske stanice opskrbljuju autoprijevoznike kvalitetnim dizelskim gorivom i omogućavaju im da račune podmire ARIS kreditnom karticom i tvrtkinim kuponima.
Nakon 20 godina u cestovnom prijevozu, danas više od 20 zemalja u Europi i Aziji nudi usluge ARIS-ove mreže. Na autocestama od Kine do Portugala, korisnici naše mreže trebaju samo jednu jedinu karticu. ARIS kartica našim klijentima uklanja potrebu za gotovinskim plaćanjem goriva za teretna motorna vozila i autobuse..

Većina benzinskih stanica u ARIS-ovoj mreži ima nadzirani parking, moderne centre za brigu o vozilima, saune, trgovine, kafiće, mjenjačnice, centre za međunarodnu komunikaciju i još mnogo toga.
U hitnim slučajevima cjelodnevna ARIS-ova korisnička podrška omogućava vam da trenutačno blokirate ili zabranite upotrebu pojedine ARIS kartice SMS porukom.

ARIS ima vlastitu mrežu benzinskih stanica.
Ove su stanice, zajedno s benzinskim stanicama naših strateških partnera, kombinirane u mrežu popusta kroz koju svojim klijentima nudimo individualne popuste. Stanice koje pripadaju mreži popusta označene su crvenom bojom na kartama ARIS-ove mreže koje se nalaze u priručnicima za vozače te na našim internetskim stranicama.

ARIS nudi povoljne cijene goriva i nudi tri oblika plaćanja: plaćanje avansom, kredit i plaćanje po računu. Individualni popusti unutar mreže popusta ovise o obliku plaćanja i količini goriva. Detalje o individualnim popustima koje nudimo možete dobiti u našem najbližem uredu.
ARIS je priredio poseban program kako bi klijentima omogućio maksimalne uštede na gorivu. Program se nudi na svim benzinskim stanicama označenima pravokutnikom na ARIS-ovim kartama te uključuje sve stanice unutar mreže popusta. Ovaj novi program korisnicima omogućava:
  analiziranje vlastitih transakcija u stvarnom vremenu na korisničkoj stranici ARIS-ove internetske stranice
  određivanje dnevnih limita za svaku pojedinu karticu za gorivo, ili za sve kartice odjednom
  određivanje dnevnih limita količine goriva na pojedinim benzinskim stanicama radi postizanja optimalne cijene goriva
  određivanje limita na svakoj kartici za svaki kamion na ruti, što omogućava kontrolu troškova svakog pojedinog vozača i pomaže u sprečavanju pretjeranog trošenja vaših sredstava
  točan uvid u plaćanja goriva u svakom trenutku.

Da bi povećao broj benzinskih stanica u svojoj mreži, ARIS je sklopio strateška partnerstva u Rusiji, Ukrajini i Kazahstanu. Budući da partneri prihvaćaju isključivo čip-kartice kao sredstvo plaćanja za gorivo, ARIS je izdao novu karticu za gorivo s tradicionalnom magnetskom trakom i čipom. Ova je nova kartica značajno proširila skup geografskih lokacija na kojima ARIS-ovi klijenti mogu uzeti gorivo.

Klijentima koji plaćaju gotovinom te kreditnom ili bankovnom karticom ARIS nudi posebnu karticu za popuste koja omogućava značajne rabate na gorivo na svim benzinskim stanicama u ARIS-ovoj mreži za popuste. Ovu karticu možete besplatno dobiti u svakom ARIS-ovu uredu..

Dodatno,
ARIS kartica omogućava i plaćanje cestarina u Bjelorusiji, Poljskoj i Rusiji.

ARIS nudi cjelodnevnu informacijsku podršku za vozače. Nazovite naše operatere na +7 812 347 93 44, +7 812 458 90 54, +7 921 911 20 20, +7 964 342 16 66.