Login

Tvrtka ARIS

Osnovan 1992. godine, ARIS pruža usluge vodećim prijevoznicima i dostavnim kompanijama diljem Europe i Azije već preko 22 godina.

Danas ARIS zapošljava više od 2.000 ljudi i stvorio je ekstenzivnu geografsku mrežu modernih benzinskih stanica. U suradnji sa svojim partnerima, vodećim europskim tvrtkama koje nude gorivo i servis transportnih vozila, nudimo cestovnim prijevoznicima vrlo ekstenzivnu mrežu benzinskih stanica – prikladno smještenih i lako dostupnih kamionima.

Na autocestama od Kine do Portugala možete pristupiti svim našim osnovnim uslugama jednom jedinom ARIS karticom. Te usluge uključuju gorivo, plaćanje cestarine, zaštićen parking i druge usluge koje su vam potrebne na cesti.

Tijekom proteklih 22 godina ARIS je stvorio ekstenzivnu geografsku mrežu suvremenih benzinskih stanica. Trenutno se ARIS-ove benzinske stanice nalaze u Rusiji, Bjelorusiji, Poljskoj, Litvi i Estoniji, a svake godine širimo svoju mrežu diljem mnogih drugih zemalja.

Danas autoprijevoznici iz više od 20 država surađuju s našim uredima u zemljama kao što su Rusija, Bjelorusija, Ukrajina, Latvija, Litva, Estonija, Poljska, Češka, Slovačka, Mađarska i Rumunjska. Adrese i telefonske brojeve naših ureda i predstavnika možete pronaći na našoj stranici “Kontakti”.

Da bismo još bolje pružali usluge svojim klijentima, naši planovi za budućnost uključuju izgradnju stanica za uzimanje goriva i servisiranje specijaliziranih za međunarodni prijevoz tereta, koje će moći istodobno prihvatiti više od 150 kamiona..

Naš moto: Pouzdanost iznad svega!

Naša ponuda

ARIS kartica omogućava vam mnogo više od plaćanja goriva u najekstenzivnijoj mreži benzinskih stanica u Europi. Prednosti ARIS kartice uključuju:
1. Povrat PDV-a i troškova internetskog plaćanja u svim državama EU
2. Besplatan pristup online bazi transakcija
3. Mogućnost plaćanja cestarina unutar EU, Rusije i Bjelorusije
4. Jedinstvenu priliku da se besplatno učlanite u ARIS-ov program prijevozničke burze i redovito primate ponude za prijevoz tereta od pouzdanih dobavljača, prilagođene vašim potrebama
5. Pun opseg usluga na ARIS-ovim servisnim stanicama za teretna vozila na ruskim autocestama M-9 i M-10 (usluge uključuju nadzirani parking, namještanje guma, tuš, praonicu rublja, trgovinu i restoran)